Over ons

Wij zijn Pascal en Mirte en wij zijn in 2022 richting Zuid-Amerika gevlogen opzoek naar avontuur. We hadden hiervoor de tijd, omdat Pascal net klaar was met zijn studie, en ik mijn baan had opgezegd. Ideaal om lekker de tijd te nemen voor een tripje in Zuid-Amerika.

Ik (Mirte) ging eerst met een vriendin op pad in Peru voor 3 weken, gevolgd door 1 week (veel te kort als je het mij vraagt) door een stukje van Bolivia. Dat smaakte naar meer en mijn vriendin werd afgewisseld door Pascal. Met Pascal hebben we zo’n maand doorgebracht in het voornamelijk het noorden van Peru. Gevolgd door zo’n 1,5 maand in Ecuador.

Nu zijn we inmiddels terug in het mooie Nederland en willen we iets met onze ervaringen doen om anderen te helpen met concrete tips. Wij moesten namelijk zelf soms echt goed zoeken om sommige dingen gevonden te krijgen, en dat willen we anderen graag makkelijker maken. Omdat we niet gehaast hebben tijdens onze reis en er echt onze tijd voor hebben genomen, denken we dat we deze tips kunnen overbrengen. Daarnaast wilden we ook graag wat afwisselen van de sollicitatie periode die, eenmaal terug in Nederland, op start is gekomen. Dus naast het solliciteren hebben wij deze website kunnen lanceren.